BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehaverne Støvring Syd

Skiftende billeder

Børnehaverne Støvring Syd er en sammenlagt institution med 3 børnehaver  - Toppen, Spiren, Svanen og med en beliggenhed indenfor de samme 500 meter, hvor også Karensmindeskolen og Fritidsordningen Søhulen har adresse. Normeringen er gennemsnitlig 180 børn. Fællesskabet har eksisteret siden juni 2010 og den ledelsesmæssige struktur er: en områdeleder, 2 daglige ledere og en daglig koordinator.

Seneste nyhed...

Velkommen til Børnehaven Svinget

Vi er en nystartet børnehave i midlertidige lokaler i Svinget nær Mastrupsøerne, SIF's boldbaner og dejlige grønne områder. Vi modtog de første børn i vores børnehave den 1. august 2019. Sommeren 2020 flytter børnegruppen og personalet til det nyopførte børnehus Klepholm på Klepholmvej 5 i Støvring.
Vi glæder os til at skabe en god hverdag for børn og forældre, hvor der er fokus på trivsel, udvikling, læring og dannelse, mens vi har det sjovt sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte daglig leder Helle Pedersen på tlf. 99 88 78 08 / mobil 30 10 58 59 eller på mail ihelp@rebild.dk med spørgsmål om Børnehaven Svinget.

 

Åbningstider: Vi følger åbningstiderne som øvrige institutioner i Støvring: Mandag-Torsdag 6.30-17.00. Fredag 6.30-16.00.

 

Kontakt: Vi vil gerne vise børnehaven frem for kommende børn og forældre. I er velkomne til at ringe og lave en aftale.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag